Hackerek európa körül

Két magyar hacker útja és élményei Nyugat-Európában. Elképzeléshez méreten kevés pénzzel, de annál több önbizalommal megindulunk Nyugat-Európába és felfedezzük a számunkra egyenlőre ismeretlen vidéket :)

Friss topikok

blog

2011.06.25. 17:14 EQ

Két bevezető posttal megindult a blog, ahogy van téma lesz is frissítés, illetve ahogy majd az időm engedi.

Elkészítettem a designt is, egy default sémát átalakítottam a témához megfelelőre, remélem tetszetős lett :) Nem sok közöm van a grafikához, sosem voltam jó ilyenekből :)

Kicsit pedig a névről. A hackerek európa körül elég nyilvánvaló okból született, a rövidítést pedig elkezdtem gépel a blog kreátorba, amiből kijött a hek ami hihetetlen hasonlóságot mutatott a véletlennek hála a hack-el, gondoltam pont jó egyszerű és nagyszerű, csak a blog.hu nem szereti a rövid neveket így jött a kín, hogy ki kell egészítenem még valamivel. Ez pedig mint a fenti ábra mutatja az sg lett mint stargate spectral gliders ami a csapat nevünk lenne. Egyik ITSCC-s alkalommal Peti regisztrálta be a csapatot ahol kötelező volt megadni nevet és ezt írta be, nem tudta vagy nem akarta megmagyarázni miért, aztán maradt a következő évre is, szóval innen ez a ronda és értelmezhetetlen név.

 

Címkék: blog design indulas spectral gliders

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://heksg.blog.hu/api/trackback/id/tr23014139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása