Hackerek európa körül

Két magyar hacker útja és élményei Nyugat-Európában. Elképzeléshez méreten kevés pénzzel, de annál több önbizalommal megindulunk Nyugat-Európába és felfedezzük a számunkra egyenlőre ismeretlen vidéket :)

Friss topikok

Szállás - hackerspacek 0x03

2011.07.10. 23:08 EQ

Felfestettem az ördögöt a falra, rögtön jött két válasz is ami nemet tartalmazott. Lehet olvasnak és tudnak magyarul? Minden bizonnyal!

Kristian írt a revspace-ből hogy a legutóbbi meetingen megbeszéltél a dolgot és nem fognak minket ott altatni, de szívesen várnak mondjuk kedd esténként.
Illetve San Sebastianból írtak Spanyolországból, hogy ott sem fog menni mert éppen nem működik a hsp. Sebaj, a válasz a fontos.

Péter is elő került, felvették doktorira. Úgy látom hogy az ELTE-n bent maradni a nehéz és nem bekerülni :) Bár kétségtelen hogy Petinek fog menni.

2nap és indulunk, Peti nem túl szervezkedős, ez jó is meg nem is számomra, de hát majd visz minket az élet :) Már kíváncsi vagyok mit hagyunk itthon amire ténylegesen szükség lehetett volna.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://heksg.blog.hu/api/trackback/id/tr333056172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása