Hackerek európa körül

Két magyar hacker útja és élményei Nyugat-Európában. Elképzeléshez méreten kevés pénzzel, de annál több önbizalommal megindulunk Nyugat-Európába és felfedezzük a számunkra egyenlőre ismeretlen vidéket :)

Friss topikok

Szállás - hackerspacek 0x02

2011.07.06. 19:36 EQ

további fejlemények:

Koen Martens írt, hogy Hágában a revspaceben esetleg fogadnának, de sajnos manapság már nincs sok köze a helyhez, szóval írjak nekik újra mert nagyon elült a lista. Nem szívesen teszek ilyet, nem koldulni akartam eddig sem, csak élni a helyzettel, meg is írtam neki hogy inkább nem, ha nem tudnak/akarnak segíteni akkor nem, semmi gond nincs ezzel. Majd jött a válasz, hogy betörtök a revspace-be és elloptak pár cuccokat illetve rákövetkező héten belecsapott a villám és kiégett pár cucc, szóval mi vagyunk a legkisebb gondjuk, szóval írtam újra, hátha.
Spike Charleroi-ban szívesen fogad minket Belgium és Luxemburgot összekötő utunkon. Első levelünkben közös fétisre találtunk a szocreál-postindrusztriális építőművészetben :)
Koppenhágában ismét szívesen látnak minket Riis és Tim Garbos személyében.
Hack42 hackerspace Arnhem-ben is vár minket Reinder de Haan írta a választ.

Kicsit furcsa hogy Belgium, Dánia, Hollandia, Franciaország és Szlovénián kívül senki nem válaszolt még egy nemmel sem.


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://heksg.blog.hu/api/trackback/id/tr93045207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása